Grindar och grindnycklar

  • Låsfirman räknar med att kunna leverera grindnycklar i slutet på vecka 39. Fram tills dess att vi kan lämna ut vars en nyckel gör vi enligt följande:
  • Grind 2, 3, 4, 5, 7, 8:
    Styrelsen kommer att se till att dessa grindar hålls olåsta för gångtrafik mellan klockan 08.00 – 18.00. Grindarna behöver dock inte stå vidöppna, så när du gått in eller ut ber vi dig att stänga grinden efter dig!
  • Grind 6:
    Grind 6 kommer att vara öppen och olåst mellan klockan 08.00 – 18.00. 
  • Grind 1: 
  • Grind 1 kommer att vara öppen och olåst mellan klockan 08.00 – 18.00. Efter klockan 18.00 kommer grinden att vara olåst resten av dygnet, men vi ber dig att stänga grinden efter klockan 18.00. 

Styrelsen kommer från och med den 22 september att ta över öppning och låsning av alla grindar fram tills den 30 september. Det innebär att de stugor som enligt schema skulle ha öppnat och låst är befriade från detta. Från och med den 1 oktober är samtliga grindar låsta.
Under kommande vecka fram till att alla fått en nyckel är det bra om vi kan undvika att köra in på området med bil. Om någon absolut måste komma in med bil ber vi er att kontakta någon av oss i styrelsen eller vaktmästarna för öppning och låsning av aktuell bilgrind. Dokument med kontaktuppgifter till samtliga med uppdrag bifogas. Observera dock att det endast är styrelsen och vaktmästarna som kan öppna.
Detta dokument finns även på vår hemsida. Länk till dokumentet
Vi ber er alla om att ha tålamod med problematiken kring nycklar och lås. Låsfirman kommer att prioritera att få klara nycklar till oss och styrelsen kommer att lämna ut nycklarna så fort det bara är möjligt.